Teràpies i activitats

Fes clic per a més informació

Reiki (llinatge Usui-Kuan Yin)

El Reiki és una terapia ancestral que va redescobrir el Mestre Mikao Usui l’any 1908. A través de les mans, el terapeuta transmet l’energia vital universal cap al receptor, ajudant segons sigui necessari, en diferents aspectos de la persona (cos físic, cos subtil). Així doncs, d’una manera respectuosa, agradable i sense gairebé cap contraindicació, podem estimular el sistema inmunològic, pal·liar dolors puntuals o crònics, ajudar en la recuperació de malalties i fractures i incidir positivament en casos d’ansietat, estrès, insomni i altres dificultats. Està indicat en embarassades, nens, ancians i persones malaltes. Actualment en diversos hospitals com ara la Vall d’Hebrón, el 12 de Octubre o la Virgen de la Macarena, es practica Reiki coma terapia coadjuvant. A Tàrrega s’ofereix als residents de l’Hospital Residència Sant Antoni de Tàrrega de de principis del 2014.

Sessió 60 minuts- 30€

Abonament de 5 sessions en setmanes consecutives – 130€ (la sessió et surt a 26€)

Consulteu preus reduïts per casos especials, malalts crònics o oncològics, que precisin més d’una sessió setmanal.

Gemmoteràpia

La gemmoteràpia és l’ús terapèutic dels minerals. Ho acostumo a emprar com a complement en les teràpies de Reiki o Flors de Bach, i sempre que ho sento adient. També podeu gaudir d’una relaxant sessió de gemmoteràpia aprofitant les seves propietats en el vostre benefici.

Sessió 40 minuts- 25€

Flors de Bach.

El Dr. Edward Bach (metge, bacteriòleg i homeòpata) va investigar a fons i desenvolupar aquest sistema de terapia floral en els anys 30. A través dels 38 remeis de què disposem, fem un estudi personalitzat de la persona que necessita treballar o millorar algun aspecte de la seva salut física, mental o emocional. Es tracta sempre d’un tractament profund on anem a les causes, més enllà dels símptomes, tenint en compte el patró personal de l’individu i el seu moment vital particular.

Estudi personalitzat+ flascó tractament de 30ml – 38€

Seguiment + flascó tractament de 30ml – 15€

Sanació i Benedicció d’Úter

Després de la iniciació rebuda de Miranda Gray, la Moon Mother està capacitada per oferir aquesta terapia energética específica per dones. Es tracta d’una tècnia similar a Reiki on es treballen els principals centres energètics femenins i la connexió amb la feminitat de cada dona.

La Sanació és una técnica suau i agradable on es treballa tot el relacionat amb els òrgans reproductors femenins i els arquetips de la dona, ajudant a millorar regles doloroses, procesos de sanació relacionats amb l’úter i els ovaris, conflictes amb la menstruació, SPM (síndrome premenstrual) i com a suport en la concepció.

La Benedicció és una técnica que ens connecta amb les energies sanadores femenines, amb les ancestres i ens ajuda a canviar patrons que ens perjudiquen i començar un nou camí de creixement personal vers la feminitat. Pot ser una terapia potent, per això es recomana fer alguna sessió de Sanació abans i després, per tal de tenir una transició suau de tot que es mourà.

Sanació d’Úter – 28€

Benedicció d’Úter – 30€

Meditació per la dona

Treballarem amb els arquetips, fases lunars i els seus aspectes, estacions, etapes vitals ...

Tots els dimarts a les 20:00. El dimarts més proper a la lluna plena farem Tenda Roja de 20:00 a 21:30.

La Tenda Roja és un espai de descans i renovació, per tal de recuperar el temps femení de repòs i cura, on teixirem les xarxes d'una feminitat respectada i amorosa.

Aportació - 25€ /mes.