Maternitat

Fes clic per a més informació

Doula

La doula és la dona que acompanya una altra dona en el seu camí des de la pre-concepció fins la criança, o en qualsevol de les etapes de la maternitat en que la dona ho necessiti, incloses les pèrdues gestacionals. La doula coopera amb els serveis sanitaris, sense interferir en les decisions mèdiques, aportant contenció i suport a la mare i el pare, facilitant la cerca de tota la información i els recusos que la mare necessiti per poder gaudir de la experiencia que ella desitgi d’una manera feliç i responsable. Com que cada familia i cada experiencia és única i especial, el servei que ofereixo és totalment personalitzada i a mida, per tal que en cada moment quedin cobertesles les necessitats emocionals de la mare, el pare i el nadó.

Si sents que vols comptar amb els serveis d’una doula o vols saber més sobre què et puc oferir, no dubtis en trucar-me. Ens coneixerem en persona per tal de saber què esperes de mi i què puc fer per tu i sentir el “feeling” entre nosaltres. La primera trobada és sempre gratuita.

El cost de l’acompanyament varia segons les etapes i necessitats de cada familia. Consulta-ho sense compromís.

Cant Carnàtic

El Cant Carnàtic és una técnica que importà l’obstetra francés Frederik Leboyer des de l’Ídia. És una eina sumament eficaç per la gestió del dolor durant el part i per ajudar el nostre coll de l’úter a obrir-se de forma eficaç, fent que el part flueixi amb més facilitat . No dubtis en trucar-me o escrure’m si tens interés en coneixer-lo i practicar-lo.

Sessió solta– 25€

Pack 2 sessions d'inici + accés lliure a classe setmanal fins al moment del part – 90€